Uppdaterad 26 april 04:37

26 april 00:48, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

Crusing, Sundsvall

Under kvällen och natten pågår en crusing i Sundsvall med ca 150 epa traktorer och bilar. Detta har resulterat i flertalet trafikbrott och mindre ordningsstörningar. Patrullerna jobbar aktivt med detta under kvällen och natten i förebyggande och lagförande syfte. 

00:34 Drograttfylleri, centrala Sundsvall

En man i 45 års åldern är misstänkt för drograttfylleri efter ett trafikstopp, mannen är även misstänkt för narkotikabrott eget bruk och olovlig körning. Patrullen har tagit med mannen till Sundsvalls sjukhus för provtagning. Efter provtagning och förhör frigavs mannen. Mannen stannade inom vården då det fanns misstanke om covid-19. Patrullen har sanerat sig enligt rutin.

01:13 Bråk, Långsele

Patrull kallades till Långsele efter samtal om bråk i ett fritidshus. Då patrullen kom till platsen pratade de med de inblandade parterna. En kvinna i 55 års åldern omhändertogs enl LOB.

02:10 Misshandel och grovt olaga hot, Kvissleby Sundsvall

Samtal inkom gällande bråk mellan flera personer i Kvissleby. De initiala uppgifterna var att en av personerna har jagats med yxa. Patruller som skickades till platsen kunde lokalisera de inblandade och flertalet vittnen. Patrullen har tagit upp anmälningar gällande misshandel och grovt olaga hot och hållit flertalet vittnesförhör. En person har på egen hand åkt till sjukhuet. Samtliga personer är i 20 - 25 års åldern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen