26 april 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg

02.08 Varberg, trafikolycka
På länsväg 845 vid Tångaberg är det en bilist som kör in i en buss. Busschauffören såg hur bilisten vinglade till med sin bil och saktade ner farten till att nästan vara stillaståënde när den mötande bilisten körde in i fronten på bussen. Tre personer som färdades i bilen körs till sjukhus, två med allvarliga skador. Ingen ombord på bussen fick några fysiska skador. Polisen inleder en förundersökning gällande vårdslöshet i trafik. 

03.47 Halmstad, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till en parkering vid Linehedsvägen med anlednimng av att det brinner i parkerade bilkar. Det visar sig vara tre bilar som är skadade av branden och på platsen anträffas två petflaskor som luktar bensin. Dessa tas i beslag.

05.07 Varberg, rattfylleri
Vid Håstenstorg är det en manlig bilist som kör in i ett större buskage med sin bil. Han klarar sig utan skador men misstänks vara alkoholpåverkad. Han får följa med för provtagning och misstänks för grovt rattfylleri samt olovlig körning.   
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen