26 april 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

00.04 Göteborg, misshandel
Polis larmas till Linnégatan med anledning av ett större slagsmål mellan två olika grupperingar. Inga tillhyggen är synliga men det kastas bland annat möbler. De slåss på trottoaren utanför restaurang Istället och ute i spårvagnsspåren. En kvinna i 25-årsåldern försöker gå emellan men blir då slagen i ansiktet och hon körs senare till sjukhus för omplåstring. De inblandade i slagsmålet skingras när polis kommer till platsen. En person omhändertas för fylleri. 

02.18 Göteborg, trafikolycka
Vid Tingstadstunneln i södergående riktning är det en bilist som får sladd på sin bil och kör in i tunnelväggen. I bilen färdades tre personer som alla klarade sig utan fysiska skador.

05.51 Mölndal, inbrott
Vid Argongatan vid Åbro grips en man på bar gärning i samband med ett inbrott i Lilla Mechanum. 

06.18 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Klaras Ängar med anledning av att det brinner i en kolonistuga. Två personer som grillat och sedan ställt grillen mot husväggen. Det har sedan börjat pyrt i grillen och det sprider sig till husväggen. Räddningstjänsten släcker och ingen person har kommit till skada. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen