26 april 08:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-08:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

I övrigt:

Kl 01:43, Skellefteå

Bilist stoppas för kontroll. Föraren får en ordningsbot (böter) på grund av otillåten solfilm på fordonet. Fordonet måste även ombesiktigas.

En halvtimme senare stoppas ytterligare en bilist som får böter på grund av solfilm. Även det fordonet måste ombesiktigas.

Kl 02:20, Åsele

Kvinna misstänkts ha uttalat hot utanför en adress. 

Polispatrull åker till platsen. Förhör hålls med misstänkt och målsägare. Den misstänkta avvisas därefter från adressen.

En anmälan upprättas.

Kl 02:33, Umeå

Polis kontaktas med anledning av bråk på en adress strax utanför Umeå. Flera personer uppges vara inblandade.

Förhör hålls med personerna. En man i 30-årsåldern grips, misstänkt för misshandel och olaga hot. Han ska höras efter tillnyktring. Därefter ska åklagare fatta beslut om mannen ska anhållas eller inte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen