Uppdaterad 27 april 07:01

27 april 06:29, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot måndagen har polisens regionledningscentral hanterat 22 ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits för brott, se nedan, och en person har omhändertagits för fylleri.

23:59 Polisen tog emot uppgifter om att ett sexualbrott hade inträffat utomhus i centrala Jönköping. Polisen åkte till platsen där den utpekade gärningspersonen, en man, fanns kvar. Efter förhör med den drabbade, en kvinna, greps mannen och fördes till polishuset för förhör. Kvinnan har inga fysiska skador men fördes till sjukhus för undersökning. Mannen anhölls av åklagare under natten misstänkt för våldtäkt.

02:58 Polisen larmades till Lekeryd efter larm om bråk i en bostad. En man i 35-årsåldern greps för misshandel av en kvinna som han lever i en relation med. Mannen fördes till polisstationen och misstänks för misshandel. Efter förhör anhölls han av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen