Uppdaterad 27 april 09:21

27 april 07:21, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:02 Rattfylleri, Umeå: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Mariehem. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

I bilen anträffas misstänkt narkotika och föraren samt en passagerare misstänks för narkotikabrott, innehav. En anmälan upprättas och den misstänkta narkotikan tas i beslag.

Uppdatering 09:12:

Polisen har under natten kontrollerat trafiken i centrala Skellefteå.

- En förare fick ordningsbot för mobiltelefonanvändning.

- Polisen genomförde två flygande inspektioner. Båda ledde till ombesiktning.

- Tre förare fick ordningsbot för hastighetsöverträdelse. Två av dessa fick sina körkort omhändertagna. Högsta uppmätta hastigheten var 177 km/h.

- Ytterligare en förare fick ordningsbot för hastighetsöverträdelse samt för otillåten solfilm på bilrutor. Bilen får ombesiktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen