03 april 07:27, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.33 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

01.32 polisen fick samtal om att ett inbrottslarm tjöt på Drottninggatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att det varit inbrott i en butik. Gärningsperson -er har krossat en glasruta med en sten och sedan stulit glasögon till ett okänt värde. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott, utan misstänkt.

01.48 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 211 mellan Kvarn och Motala där en bilist ska ha kört av vägen. Det visade sig att en bilist kört av vägen och bilen blev liggande på sidan. Föraren, en man i 35-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott, bilen kommer att bärgas senare. Det var mycket halt på den aktuella vägen.

06.21 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 i södergående körriktning vid avfart 119, Norrköping. Det var mycket halt på vägen. Det visade sig att ingen person hade skadats. Bilen bärgades.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.