30 april 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustafsson samt Anna Göransson.

22.20 Vänersborg, brand
Räddningstjänst uppger att de åker på en brand i en fristående bastu vid Buxåsen. Inga personer ska ha befunnit sig i bastun och ingen spridningsrisk föreligger. Åtgärd okänd. 

23.59 Skövde, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Timmervägen med anledning av att det brinner i parkerade bilar. Det visar sig brinna i två parkerade bilar och ytterliggare en bil skadas på platsen. Polisen skriver anmälan gällande skadegörelse genom brand.

23.59 Trollhättan, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Västra Fjärilsvägen med anledning av att en moped brinner. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. 

01.09 Göteborg, personrån
En man i 30-årsåldern ringer till polisen och uppger att han blivit slagen av fråntagen kontanter vid Tideräkningsgatan i Kortedala. Han har i samband med rånet blivit hotad med en kniv och en tand är lös efter ett slag över munnen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen