30 april 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat 29 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott. Ingen person har gripits misstänkt för brott.

00.01Polis larmades med anledning av en misshandel på en adress i Mariefred. En person hade misshandlat två andra genom slag. När polis kom till platsen fanns samtliga inblandade kvar på platsen. Två personer, en man och en kvinna, kontrollerades av ambulanspersonal. Den misstänkte, en man i 35-årsåldern, misstänks för misshandel i två fall. Mannen omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.

03.22 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på Eskilsgatan, Eskilstuna. Vid kontrollen upptäcktes att föraren, en man i 20-årsåldern, inte hade något giltigt körkort. Mannen misstänktes även vara berusad och togs med för provtagning. Mannen är i nuläget misstänkt för olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen