07 april 07:47, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:14 Drograttfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på en mindre ort strax söder om Sundsvall. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna i 40-årsåldern, är påverkad av narkotika. Hon medtas för provtagning.

Anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott samt grov olovlig körning då kvinnans körkort är återkallat. 

03:18 Misshandel, Sundsvall
En man anmäler till polisen att han har blivit misshandlad av en för honom okänd gärningsman i Sidsjö, Sundsvall. Målsäganden ska ha lyckats freda sig och därefter ska gärningsmannen ha lämnat platsen. Polisen har varit på plats och förhört målsäganden. En anmälan om misshandel upprättas. 

Övrigt: En renpåkörning har skett i Björna, Örnsköldsvik, under tidig morgon. Ingen person kom till skada. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.