09 april 07:28, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:55 Drograttfylleri, Östersund: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Östersund. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Mannens körkort omhändertas och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.

03:47 Misshandel, Strömsund: Polisen får samtal om att det är högljutt utanför en adress i ett mindre samhälle i kommunen. Polispatrull beordras till platsen. En person har blivit slagen av okända gärningspersoner med ett tillhygge. Även en bil ska ha blivit sönderslagen och sedan har gärningspersonerna lämnat platsen. Ambulanspersonal plåstrar om personen på plats. En anmälan gällande grov misshandel upprättas.

Övrigt: Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.