Sök på polisen.se

13 augusti 07:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen har hittills detta dygn hanterat drygt 20 ärenden. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Två ärenden sticker ut från mängden:

01.21 Det kom larm om en trafikolycka. En bilist hade kört av vägen och krockat med ett träd på länsväg 152 vid Bredaryd, Värnamo. Polis kom dit och då fanns en man utanför bilen som misstänks ha kört bilen. Han fördes till sjukhus med ambulans. Det visade sig att bilen var stulen, att den var falskskyltad och att mannen som ska ha kört bilen var efterlyst. Han är i 45-årsåldern. Mannen är misstänkt för grovt rattfylleri och grov olovlig körning, fler brottsrubriceringar kan tillkomma.

03.52 Ett vittne ringde polisen om att en man hade tagit sig in i en bil som stod parkerad i en carport i området Vättersnäs, Huskvarna / Jönköping. Han lyste med en ficklampa. Polis kom dit. Mannen, som är i 25-årsåldern, fanns kvar. Han blev misstänkt för ringa narkotikabrott och egenmäktigt förfarande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.