Uppdaterad 17 augusti 11:47

17 augusti 10:09, Misshandel, grov, Norrköping

Man skadad efter misshandel.

09:01 Polisen larmades till Alberts Engströms gata med anledning av ett bråk.

09:07 Polis var på plats. En man i 30-årsåldern påträffades skadad utomhus. Polisen började utreda vad som har hänt. Mannen har sårskador på kroppen och fördes till sjukhus med ambulans. Enligt uppgifter från platsen har flera personer lämnat platsen på en motorcykel eller en moped strax efter händelsen. Händelsen rubriceras som grov misshandel. Brottsplatsen och ett område runt den har spärrats av i väntan på kriminaltekniker.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har sett, hört eller har annan kännedom om händelsen. Prata med polis på platsen, eller lämna tips via hemsidan eller telefon 114 14.

10:37 Brottsrubriceringen ändrades till grovt rån då mannen hade blivit bestulen på sina tillhörigheter i samband med misshandeln.

11:11 Kriminaltekniker var klara med brottsplatsundersökningen och avspärrningarna hävdes. Polisen fortsätter att söka efter gärningspersonen eller gärningspersonerna men det finns ännu ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.