19 augusti 16:00, Trafikkontroll, Jämtlands län

Jämtland, en summering av polisens arbete i trafiken under dagen

Under morgonen hölls en trafikkontroll i centrala Sveg, Härjedalen. Några timmar senare hölls ytterligare en kontroll i centrala Sveg. Då fick tre förare böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Under morgonen hölls också en kontroll på Frösön i Östersund. En förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelse. Därefter hölls en kontroll vid Krondikesvägen, Odenslund. Tre förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser.

I Odenslund stoppades också en bilist för kontroll. Bilen hade vinterdäck, vilket inte är tillåtet, och föraren fick böter.

Under dagen stoppades en bilist i centrala Östersund för kontroll. Bilen saknade registreringsskylt framtill och bilen fick körförbud. 

Under eftermiddagen stoppades en förare efter E14 i Åre efter att ha använt mobiltelefon i samband med färd. Föraren fick böter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.