Uppdaterad 02 augusti 08:14

02 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:45 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

03:15 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

03:17 Misshandel - Södra Berget, Sundsvall
Två personer hamnade i slagsmål och en polispatrull åkte till platsen. En person misstänktes för grov misshandel och en polisanmälan upprättades. Målsägaren fick åka med ambulans till sjukhuset, oklart skadeläge.

06:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Uppdatering kl 08:03 (av Elisabeth Glaas, RLC-kommunikatör)

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01:11 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Hotellgatan. Då det råder förbud mot fordonstrafik på aktuell plats utfärdas en ordningsbot (böter).

03:58 Skadegörelse, Kramfors
Polis beordras till en bil som brinner på riksväg 90 vid Kyrkdal. Inga personer anträffas där. Polis dokumenterar och upprättar anmälan gällande skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.