Sök på polisen.se

21 augusti 07:19, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:50 Stöldförsök, Skelleftehamn
Polisen kontaktas gällande ett stöldförsök i Skelleftehamn. Okända gärningsmän ska ha gjort åverkan på garagedörrar och sedan lämnat platsen. När polisen kommer till platsen är de misstänkta inte kvar. En anmälan gällande försök till stöld upprättas. 

02:02 Misshandel, Boliden
Polisen larmas gällande en misshandel i Boliden. En person, en man, är förd till sjukvård efter att ha blivit misshandlad med ett tillhygge. Två personer är gripna. Utredningsarbete pågår. 

Uppdatering klockan 08:22: Gärningen rubriceras i nuläget grov misshandel. De två gripna är två män i 30-årsåldern.

05:55 Trafikolycka, Umeå
Polisen larmas om en singelolycka på Björnvägen, Nydala i Umeå. Olyckan har troligen inträffat med anledning av en punktering. Polisen åker till platsen. Inga personskador ska ha uppstått och det finns ingen misstanke om brott.

Övrigt: Tre viltolyckor har inträffat under natt och tidig morgon, i Vännäs kommun, Vindelns kommun samt Skellefteå kommun. Inga personskador ska ha uppstått.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.