Sök på polisen.se

21 augusti 20:20, Trafikkontroll, Jämtlands län

Resultat från trafikkontroller i Jämtland.

Polis stoppar och kontrollerar en personbil vid Böle-Fillsta, Östersund kommun. Det råder körförbud för bilen och föraren, en man i 40-årsåldern, saknar körkort. Föraren misstänks för grov olovlig körning och anmälan upprättas. Bilen tas i beslag för att förhindra framtida brott.

I Östra Mörtsjön, Ragunda kommun, utfärdas en ordningsbot (böter) med anledning av fortkörning. Föraren kör 98 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

På riksväg 87 vid Stugun, Ragunda kommun, omhändertas ett körkort och utfärdas en ordningsbot gällande hastighetsöverträdelse. Föraren kör 138 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

På riksväg 87 i höjd med Krångede-Hammarstrand utfärdas två ordningsböter med anledning av fortkörning. Ena föraren kör 106 kilometer i timmen på en 80-sträcka. Den andra kör 118 kilometer på en 80-sträcka, vilket medför att körkortet blir omhändertaget.

På riksväg 87 vid Bispgården utfärdas två ordningsböter gällande fortkörning och en a-traktor stoppades för en flygande inspektion och flera brister noterades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.