Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 augusti 22:22

22 augusti 12:07, Mord/dråp, försök, Växjö

Skadad man inkommer till sjukhus, Växjö.

Vid lunchtid inkommer en skadad man till sjukhuset i Växjö. Mannen misstänks ha blivit utsatt för våld. Flera polispatruller skickas till den misstänkta brottsplatsen på Hjalmar Petris väg samt till sjukhuset för att höra vittnen till händelsen. Polisen arbetar bland annat med dörrknackning. Ärendet rubriceras som försök till mord och mannen vårdas på sjukhus. I nuläget finns ingen misstänkt gripen.

Uppdatering kl. 16.58: Målsäganden, en man i 30-årsåldern, har stick- eller skärskador. Polisen har ingen information att lämna om mannens tillstånd eller skador i övrigt.

Vid 16-tiden fick Polisens regionledningscentral samtal om ett bråk, med flertalet personer inblandade, på Södra Ringvägen. Händelsen har samband med ärendet på Hjalmar Petris väg och på Södra Ringvägen kunde en person gripas misstänkt för försök till mord.

Kriminaltekniker är på den misstänkta brottsplatsen på Hjalmar Petris väg, brottsplatsundersökning pågår.

Ärendet rubriceras fortsatt som försök till mord.

Uppdatering kl. 22.20: Den misstänkte, en man i 20-årsåldern, är anhållen för försök till mord efter beslut av åklagare.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.