25 augusti 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

00.21 Göteborg, trafikolycka
På Götabergsgatan har en man i 20-årsåldern på elsparkcykel kolliderat med en bilist. Mannen slår ut några tänder och förs i ambulans till Sahlgrenska sjukhuset. Polisen skriver en anmälan om trafikolycka.

01.11 Falköping, trafikolycka
På riksväg 47 i Falekvarna har en bil kört av vägen och voltat. I bilen färdades fyra personer som alla kunde ta sig ur på egen hand. Ingen av dem fick några allvarligare skador och behövde inte åka med ambulansen till sjukhus. Ingen misstanke om brott.

05.26 Göteborg, rån
I en lägenhet på Seglaregatan har en man i 20-årsåldern blivit rånad. Han uppger att någon tagit sig in i lägenheten genom den olåsta dörren när han satt och spelade tv-spel. Personerna har sen slagit honom och bundit fast honom och satt ett örngott över hans huvud så han inte kunnat se något. Man har letat igenom lägenheten och stulit bl a kläder och smycken. Mannens flickvän kom hem och upptäckte detta och larmade polisen. Själva rånet ska ha inträffat 1-2 timmar tidigare. Mannen hade inga skador som behövde sjukhusvård. En anmälan om rån alternativt grovt rån kommer att skrivas. Ingen misstänkt.

05.49 Uddevalla, trafikolycka
På länsväg 161 vid Torp har en bilist kolliderat med en älg. Olyckan ska ha inträffat i relativt låg hastighet. Inga uppgifter om personskador i nuläget. Jägare utringd för att leta efter älgen. Ambulans samt polis på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.