Sök på polisen.se

26 augusti 06:37, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat ungefär 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

22.58 Polisen larmades till ett företag på Hogstadvägen i Väderstad där en glasdörr skulle ha krossats. Den misstänkta gärningspersonen hade lämnat platsen när polis kom till adressen, men den misstänkta gärningspersonen kunde lokaliseras med hjälp av hundpatrull. En man, som är i 35-årsåldern, är nu misstänkt för skadegörelse.

00.12 Polis kontrollerade en bil som stod parkerad på Boktryckargatan, Norrköping. En man, som är i 20-årsåldern, misstänks för häleri. Ett verktyg togs i beslag.

00.27 En personbil stoppades och kontrollerades av polis på Rydsvägen, Linköping. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för narkotikabrott eget bruk och rattfylleri. Mannens körkort och bilnyckeln omhändertogs.

Polispatrullerna har också hanterat berusade personer, larm om skadegörelse och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.