Sök på polisen.se

28 augusti 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:02 Brand, Luleå
Polis beordras till en grillplats på Skurholmen med anledning av brand. En träbänk brinner. Inga personer anträffas på platsen. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:05 Misshandel, Gällivare
Polis beordras till en adress i Gällivare med anledning av misshandel. En kvinna uppger att hon blivit misshandlad av en eller flera okända personer i sin bostad. Inga misstänkta anträffas. Kvinnan förs till sjukvård. Anmälan upprättas.

01:52 Rattfylleri, Kiruna
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Kiruna. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av alkohol. Han tas med för provtagning och släpps därefter. Anmälan upprättas.

05:19 Stöld/inbrott, Boden
Polis beordras till en adress strax norr om Boden med anledning av misstänkt inbrott i en föreningslokal. En eller flera okända personer har utan lov tagit sig in i ett förråd. Det är oklart om något har stulits. Polis dokumenterar på plats och anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.