Sök på polisen.se

30 augusti 07:49, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 22-07.

Sedan klockan 22:00 på fredagskvällen har fem personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa, en kvinna i Timrå kommun, misstänks även för våldsamt motstånd i samband med omhändertagandet. En annan av dem misstänks för skadegörelse efter att ha krossat en ruta i Sundsvall.

Två person har tagits med för provtagning efter misstanke om ringa narkotikabrott, eget bruk. 

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:14 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en bostad utanför Sundsvall med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad av en annan person som sedan lämnade platsen. Målsäganden har inte behövt uppsöka sjukvård enligt de uppgifter som finns i nuläget. Polisen har hållit förhör och upprättar en anmälan om misshandel. 

22:52 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Njurunda med anledning av ett större bråk mellan flertalet personer. Det visar sig vara en fest som har urartat då objudna gäster kommit till den. Det är mycket folk och rörigt på platsen. Polisen tar upp två anmälningar gällande misshandel. En person avvisas från platsen.

När polisen har varit på plats ett tag lugnar festen ner sig och innan midnatt kan patrullerna lämna.

23:23 Olaga hot mm, Sundsvall
Polisen beordras till Bredsand utanför Sundsvall med anledning av en skadegörelse. En man ska ha utfört skadegörelse på sex parkerade bilar och därefter hotat en person på platsen med ett tillhygge. Polisen åker dit och griper den misstänkte som är i 18-årsåldern. Han anhålls senare. Misstankarna gäller flera fall av skadegörelse och olaga hot. 

01:57 Misshandel, Kramfors
Polisen beordras till Kramfors med anledning av ett bråk mellan en man och en kvinna. Polisen pratar med de inblandade och tar upp en anmälan gällande ringa misshandel.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.