Sök på polisen.se

30 augusti 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under söndagen är Fredrik Svedemyr.

Kl. 17:56, Göteborg, rån
Vi får in ett larm om en man som har blivit slagen med basebollträ och rånad på kontanter vid Backaplan. Ambulans och polis åker till platsen. Ingen gärningsperson är kvar när polis kommer fram. Mannen är vaken och talbar. Han förs till sjukhus. En anmälan om rån är upprättad.

Kl. 21:30, Trollhättan, grov misshandel
Vi får ett larm om att en person har blivit knivskuren. Polis och ambulans åker till platsen. Knivskärningen ska ha skett i samband med ett bråk mellan inringaren och en annan person under kvällen. Polis kan sedan lokalisera den andre personen, som också har skärskador. En av personerna förs till sjukhus för kontroll. Enligt uppgift är skadorna lindriga. Bägge grips misstänkta för grov misshandel.

Kl.04:58, Göteborg, trafikolycka
Föraren av en personbil kör under morgonen av en mindre väg på Hisingen. Bilen hamnar på sidan i ett skogsparti. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. En passagerare klarar sig enligt uppgift utan allvarligare skador. Föraren av bilen förs till sjukhus. Men hans liv går inte att rädda. Anhöriga är underrättade.

Bilen är tagen i beslag för undersökning och utredning kring olyckan pågår.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.