Sök på polisen.se

30 augusti 08:06, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 62 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. 13 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

-

01:00 Polisen larmades till en snabbmatsrestaurang i Hageby. En man hade kommit in till restaurangen med skador i ansiktet. Mannen, som är i 50-årsåldern, har inte kunnat redogöra för vad som hade hänt. Han fördes till sjukhus med ambulans. En anmälan om misshandel är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

-

04:20 Polisen larmades till en bergtäkt i Borg utanför Norrköping med anledning av ett misstänkt inbrott. En bil hade parkerat utanför bergtäkten och flera personer sågs gå omkring. Innan polisen kom fram lämnade bilen med tre personer i den. En polispatrull fick kontakt med bilen och uppmanade föraren att stanna men föraren fortsatte att köra. För att få stopp på bilen beslutade patrullen att använda polisbilen för att få bilen att stanna och det lyckades. I bilen fanns tre personer. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ej ha stannat på polismans tecken. Hon fördes till polisstationen för provtagning. Passagerarna, en man i 35-årsåldern, och en kvinna i 45-årsåldern omhändertogs för fylleri. Bilnyckeln omhändertogs och kommer att kunna hämtas ut av en nykter person tillsammans med ägaren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.