Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 augusti 09:50

04 augusti 08:16, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Sammanfattning av natten i Östergötland. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Tre personer har gripits, se notis nedan.

00.11 En polispatrull hade stoppat en bilist på Lindåkersgatan i Norrköping. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och blev misstänkt för drograttfylleri. Mannen som körde är i 40-årsåldern. Han togs med för provtagning. Mannen blev även misstänkt för olovlig alternativt grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk.

03.58 Ett vittne hade sett tre personer hålla på med ett verktyg vid en bil i Ryd, Linköping. Det hade slagit gnistor. Polisen kom dit, men då fanns personerna inte kvar. En annan polispatrull på väg till brottsplatsen mötte en bil i hög fart, som strax efter kunde stoppas. I bilen fanns tre män, en varm vinkelslip och tre katalysatorer. Männen greps, misstänkta för stöld. De är i 25-, 25- och 30-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.