Sök på polisen.se

06 augusti 07:56, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat 85 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och fem personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.12 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka på riksväg 50, vid Stenavadet, Motala. En personbil och en mc hade kolliderat och tre personer drabbats. Polisen har inga uppgifter gällande eventuellt skadeläge på de inblandade. Orsaken till olyckan kommer att utredas och en anmälan skrivs.

05.06 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand på Knektgatan, Linköping. Enligt larmet var det en brand i ett fordon. När polis kom till platsen visade det sig att det brunnit på undersidan av två elsparkcyklar. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand och elsparkcyklarna har tagits i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.