Sök på polisen.se

08 augusti 08:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Polisen har haft mycket att göra men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Patrullerna har hanterat flera ärenden med psykisk ohälsa, berusade personer, skadegörelse, etc.

22.29 Det kom larm om en brinnande bil på Backstigen i Malmbäck, Nässjö. När polisen kom fanns ingen misstänkt kvar. Polisen misstänker att branden var anlagd och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.10 Det kom larm om en brinnande bil längs riksväg 40 vid Öggestorps rastplats. Inte heller i detta ärende fanns någon person kvar. Polisen misstänker att branden var anlagd och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.33 Polis larmades till Vetlanda om inbrott i en butik. Polis kom dit och kunde se att någon hade öppnat kassaapparaten. Vittnen hade sett flera personer gå ut från med butiken med gods. Efter en stunds spårning med hund kunde en misstänkt man gripas, misstänkt för stöld. han är i 25-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.