Uppdaterad 01 december 07:21

01 december 06:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 22 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits eller omhändertagits. De flesta händelser som har hanterat har varit rutinärenden i form av kontroller av personer och fordon, trafikkontroller och viltolyckor utan personskador.

-

04:48 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till riksväg 31 vid Nässjö. En personbil hade kört in i sidoräcket. När polis kom till platsen var bilen tom och det fanns ingen förare kvar på platsen. Polisen sökte från bilen med hundförare med hund men det spåret som hunden fick upp slutade plötsligt tvärt. Det kan tyda på att föraren har blivit upplockad av en bil. Polisen har tagit kontakt med bilägaren som har uppgav att han hade lånat ut bilen till en kompis. 

Polisen har varit hemma hos bilägaren som visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Det finns i nuläget inget som styrker att mannen har kört bilen men prover från bilen kommer att jämföras med bilägaren. En utredning om ringa narkotikabrott och smitning från trafikolycka är påbörjad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.