18 december 06:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 30 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. En person har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

04:57 Polis larmades till två företag på Såggatan i Gislaved med anledning av en dieselstöld. Tjuven/tjuvarna ska ha fått med sig diesel från några fordon och sedan försvunnit från platsen. Polisen kommer skriva en anmälan om stöld. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

05:20 Polis larmades till Terminalvägen i Vaggeryd med anledning av en kapellskärning. Någon gång under natten ska tjuven/tjuvarna ha försökt ta sig in i en parkerad lastbil. När polis kom till platsen visade det sig att ingen lyckats ta sig in och därmed hade inget gods försvunnit heller. Polisen kommer skriva en anmälan om försök till stöld. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.