18 december 07:09, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:34 Knivlagen, Östersund
Samtal inkommer om två påverkade personer i Torvalla. Polis beordras till platsen och anträffar två personer som omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Båda misstänks för ringa narkotikabrott, innehav, samt för brott mot knivlagen och anmälningar upprättas.

23:34 Brand, Östersund
Polis beordras till Bringåsen med anledning av brand i en byggnad. En anmälan utan misstanke om brott upprättas.

02:40 Stöld, Östersund
Polis beordras till Lugnvik med anledning av pågående stöld. Två personer anträffas och de misstänks för stöld av en cykel och en cykelkärra. Cykeln tas i beslag och cykelkärran återlämnas till ägaren. Förhör hålls och en anmälan upprättas gällande stöld. 

En viltolycka har anmälts till polisen vid sextiden på morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan som inträffade på länsväg 592 i Fillsta. En personbil och ett rådjur var inblandade och då det är oklart hur det gick för djuret så kontaktas eftersöksjägare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.