19 december 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

97.13 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fem har fått följa med på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.22 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E20 i Barva fick en man i 20-årsåldern följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri.

00.45 i samband med en kontroll i stadsdelen Nyhem i Katrineholm fick en man i 20-årsåldern följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

01.42 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Åkers styckebruk fick en passagerare, yngling i övre tonåren följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

03.09 i samband med en kontroll i centrala Nyköping fick en kvinna i 40-årsåldern följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

04.15 i samband med att polisen kontrollerade en adress på Norr i Katrineholm efter samtal om bråk fick en man i 25-årsåldern följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

06.10 i samband med en kontroll av en kvinna i Stenby fick hon följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

Några andra brott eller allvarliga händelser finns inte att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.