19 december 08:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

00.15 i samband med en kontroll i Gislaved fick en yngling i övre tonåren följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

01.26 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Ekhagen Jönköping fick en man i 35-årsåldern följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri.

04.00 samtal till polisen om inbrott på ett snabbmatsställe på Ringvägen i Vaggeryd. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott, då det har konstaterats att någon har krossat en glasruta och tagit sig in och tillgripit kontanter. En del av dessa kontanter anträffades utanför matstället.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.