19 december 08:28, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Det har varit en natt med relativt få ärenden i länet. Två personer har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Bägge överlämnades till sjukvård. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

01:52 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor på Ålidbacken. Föraren får en ordningsbot då fordonet visar felaktigt ljus framåt. 

02:07 Brand, Bjurholm
Polisen larmas om en brand i en byggnad i Bjurholm. Det saknas uppgifter om vad det är för byggnad som har brunnit. Polisen har varit på plats. Det är i nuläget oklart vad som har orsakat branden. Brandorsaken ska utredas. 

06:00 Trafikolycka, Skellefteå
Polisen har varit vid en trafikolycksplats på E4 Kåge, Skellefteå. Enligt initiala uppgifter har en personbil voltat. Det ska inte ha uppstått några personskador. Det finns inga uppgifter om vad som kan ha orsakat olyckan. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.