Uppdaterad 19 december 22:58

19 december 22:00, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Ett urval av kvällens händelser.

15:55 Rattfylleri - Kiruna C, Kiruna
En polispatrull stoppade en personbil, Föraren, en man i 30-årsåldern misstänktes för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen fick följa med till polisstationen för provtagning och en polisanmälan upprättades.

18:40 Rattfylleri - Töre, Kalix
En polispatrull skulle stoppa en personbil men den stannade inte. Polispatrullen fick stopp på bilen efter ett kort förföljande. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri, grov olovlig körning, ej stannat på polismans tecken samt vårdslöshet i trafik. Mannen fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades.

19:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

20:01 Trafikbrott - Kiruna C, Kiruna
En polispatrull stoppade en personbil för kontroll. Föraren saknade körkort och har tidigare rapporterats för det flera gånger. Fordonet togs i beslag enligt lagen om straff för vissa trafikbrott (1951:649) för att förebygga fortsatt brottslighet. En polisanmälan upprättades gällande grov olovlig körning.

22:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.