Uppdaterad 20 december 11:05

20 december 07:33, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet mellan klockan 00:00-07:00.

Två personer har tagits med för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

Polisen har även utfört flertalet kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon anmälan om brott. 

Här följer ett urval av nattens ärenden:

01:11 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Stenstan. En passagerare i bilen får en ordningsbot då han saknar bilbälte. Föraren får en skarp tillsägelse då han spelat mycket hög musik.

01:22 Brand, Sollefteå
Polisen larmas om en brand i ett skjul i Remsle. Skjulet brinner ner. Polisen har varit på plats. En anmälan gällande skadegörelse upprättas då det finns misstanke om att branden är anlagd.

02:26 Brand, Sollefteå
Polisen larmas om en bilbrand i Sollefteå. Polisen har varit på plats och dokumenterat. En anmälan upprättas, oklar rubricering i nuläget.

Uppdatering klockan 11:04: Två bilar har brunnit på platsen. Anmälan gäller skadegörelse genom brand då polisen misstänker att branden är anlagd. 

02:52 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polisen beordras till en ort strax söder om Örnsköldsvik med anledning av en skadegörelse. En person har setts ta sönder fönsterrutor på en bostad och därefter lämnat platsen. Polisen har varit på plats och tagit upp en anmälan om skadegörelse. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.