20 december 09:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har en person i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen överlämnades till sjukvård. 

00:20 Trafikolycka, Luleå
Polisen beordras till Storheden utanför Luleå med anledning av en trafikolycka. En pojke ska ha blivit påkörd av en A-traktor. Pojken förs till sjukvård, skadeläget är oklart. Polisen pratar med inblandande. Det finns inga uppgifter om olycksorsaken i nuläget. 

00:58 Olovlig körning, Kalix
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 Bredviken. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, saknar behörighet att köra. Förhör hålls och en anmälan om olovlig körning upprättas. 

01:03 Misshandel, Boden
Polisen beordras till ett boende i Bodens kommun med anledning av en misshandel. Polisen griper en man i 20-årsåldern som misstänks ha misshandlat en annan man. Den utsatte mannen uppsöker sjukvård. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla den misstänkta.

04:49 Brand, Kalix
Polisen har tidigt på morgonen larmats gällande bränder i två containrar i centrala Kalix. Polisen upprättar två anmälningar gällande skadegörelse genom brand då det finns misstanke om att de är anlagda. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.