20 december 10:08, Bråk, Göteborg

Bråk i lägenhet, två hoppade ut från balkong/fönster i Kortedala.

Polis och ambulans larmas till Aprilgatan i Kortedala. Någon har sett att två personer tagit sig ut på balkongen eller via fönster hoppat ner på marken av okänd anledning.
Det framkommer att någon som finns kvar i lägenheten, en man som varit väldigt hotfull och troligen påverkad. De båda som hoppat är båda kvinnor och uppges vara lindrigt skadade.

Flera patruller samt insatsstyrka till platsen. För eventuell insats i lägenheten. Polisen tar sig in via balkongen. Lägenheten tom men det finns tydliga spår av att det varit bråk i lägenheten. Den eventuellt utpekade gärningsmannen har uppenbart lämnat bostaden. Ambulansen lämnar platsen.

De båda kvinnorna som lämnat lägenheten blir även de misstänkta för brott, ringa narkotikabrott genom eget bruk i båda fallen. Medtaga för provtagning.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.