21 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

18.47 Rån, Doterödsvägen, Stenungsund. Polis skickas till en drivmedelsbutik efter att ett överfallslarm kommit från platsen. En man med rånarluva har varit inne i butiken, och hotat till sig pengar. Några pengar har gärningsmannen dock inte fått med sig, däremot cigaretter. Han lämnar därefter platsen. Polis söker i området men den misstänkte anträffas inte. En anmälan om rån skrivs. Händelsen har inte medfört några fysiska personskador.

21.17 Stöld genom inbrott, tillgrepp av fortskaffningsmedel, Lantmannavägen, Trollhättan. Polis skickas till platsen, efter samtal från en drivmedelsstation där man haft inbrott i verkstaden. En ruta är krossad, men när polis anländer finns ingen kvar på platsen. En bil har tillgripits från verkstaden, och en anmälan stöld genom inbrott samt tillgrepp av fortskaffningsmedel skrivs. Bilen anträffas senare övergiven på en cykelbana som leder från platsen. Den bärgas från platsen. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

22.55 Rån, Årstidgatan, Göteborg. En man blir slagen i ansiktet av en ensam gärningsman, som i samband med det tillgriper mannens mobil. Gärningsmannen har först kommit fram och frågat mannen efter vägen, därefter slagit till honom och rånat honom på mobilen. Polis söker i området men den misstänkte gärningsmannen anträffas inte. En anmälan om rån skrivs.

00.29 Brand, Alafors. En parkerad bil brinner med öppna lågor, och polis samt räddningstjänst skickas till platsen. Bilen blir helt utbrunnen, och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.