21 december 07:43, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:32 Rattfylleri, Östersund
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Frösön. Föraren, en man i 35-årsåldern, saknar körkort. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad och han tas med för provtagning och förhör. Anmälan gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav, brott mot knivlagen samt grov olovlig körning upprättas. Bilnycklarna tas i beslag för att förhindra brott.

04:13 Narkotikabrott, Östersund
Polis kontrollerar en person i Odenslund. Misstanke uppstår om att personen är påverkad av narkotika. Provtagning utförs och förhör hålls. En anmälan upprättas gällande misstänkt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.