22 december 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:32 Polisen larmades till ett företag i Tannefors, Linköping, med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Flera polispatruller involverades i ärendet och med hjälp av hundpatrull lokaliserades en man som kunde kopplas ihop med inbrottet. Mannen, som är i 40-årsåldern, greps misstänkt för stöld genom inbrott. Senare anhölls mannen. Ärendet är åklagarlett.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.