23 december 07:28, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

00.52 SOS-larm till polisen om brand utomhus på länsväg 980 i Fivelstad, Motala. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegöresle genom brand.

01.09 i samband med en rutinkontroll av en bilist på länsväg 206 i Mantorp har en man i 50-årsåldern blivit misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Han fick följa med polisen till en provtagning och ett förhör.

04.41 polisen fick uppgifter om bråk på Vrinnevisjukhusets akutmottagning. Polisen åkte till platsen och grep en kvinna som misstänks ha gjort sig skyldig till våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Kvinnan är i 25-årsåldern och hon fördes till polisstationen för förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.