24 december 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God Jul! Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

23.10 Uddevalla, trafikolycka
På E6 vid Torpmotet har det inträffat en singelolycka med bil. Polis, räddningstjänst samt ambulans till platsen. Föraren av bilen kördes i ambulans till NÄL men ska enligt uppgift inte vara allvarligt skadad. 

23.13 Strömstad, trafikolycka
På Prästängen har det varit en kollision mellan en personbil och en A-traktor. Det ska röra sig om en frontalkrock men ingen person har behövt åka med till sjukhus. Dock en hel del läckage från fordonen. Ingen misstanke om brott.

23.45 Borås, inbrott
På Mollagatan har det varit inbrott i en bostad. När de boende kommer hem upptäcker de att någon tagit sig in i bostaden genom att krossa ett fönster. Det är i nuläget oklart vad som stulits men polisen har skrivit en anmälan om stöld genom inbrott.

23.52 Göteborg, bilbrand
På Kaprisgatan har en bil satts i brand och blivit helt utbrunnen. Ytterligare en bil som stod parkerad bredvid har fått brandskador. Räddningstjänst och polis har varit på platsen och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen misstänkt i nuläget.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.