24 december 07:46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattnig av nattens händelser.


God morgon! Dagens presstalesperson är Åsa Willsund som är i tjänst till klockan 15. Under morgonen har det rapporterats halka i flera delar av polisregion Öst. Polisen uppmanar alla som ska ut på vägarna att vara extra försiktiga.

Under natten mot julafton har polisen hanterat ett tjugotal händelser som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits för brott. De ärenden som har hanterats av polisen är av rutinkaraktär och inga allvarliga brott har kommit till polisens kännedom.

03:16 En polispatrull kontrollerade en bil och dess förare i Oxelösund. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument för alkohol och fick följa med för provtagning. Han misstänks för rattfylleri och olovlig körning då han saknar körkort. Passageraren, också en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av droger. Han fick följa med för provtagning och misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.