Uppdaterad 25 december 02:42

24 december 22:14, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av kvällen och nattens händelser

19:51 Trafikolycka, drograttfylleri, Häggenås

Patruller skickades till en trafikolycka i Häggenås där en bil kört ned i ett dike. Då patrullerna var på väg till olyckan framkom det uppgifter på att bilen som varit med i olyckan hade lämnat platsen. En patrull kunde efter ett tag lokalisera bilen som stoppades. Föraren av bilen en man i 35 års åldern är nu misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och bilen togs i beslag. Mannen frigavs efter provtagning, förhör och anmälan.

20:50 Olovlig körning, E14 Gällö

En man i 20 års åldern är misstänkt för olovlig körning då han hade kört en bil och hamnat i diket. Mannen hade gått från olycksplatsen, men då patrullen kom till platsen kunde lokalisera mannen.

21:03 Olovlig körning, centrala Östersund.

Efter ett trafikstopp är en man i 30 års åldern misstänkt för olovlig körning, då han framförde fordonet utan giltigt körkort.

00:53 Narkotikbrott centrala Östersund.

Patrull larmades till en adress i centrala Östersund gällande lägenhtesbråk. Då patrullen kom till platsen uppstod misstanke om narkotikabrott på de som bodde i lägenheten, inget bråk kunde konstateras. De bägge, en man i 30 års åldern och en kvinna i 25 års åldern togs med för provtagning. Bägge är misstänkta för narkotikabrott eget bruk och innehav. Patrullen har tagit den misstänkta narkotikan i beslag.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.