Uppdaterad 27 december 16:10

25 december 09:41, Försvunnen person, Ovanåker

Polisen söker efter en man som avvikit från sitt boende i Viksjöfors - Mannen anträffad - sökinsatsen avslutad

Försvunnen25december.jpg

Polisen har inlett en sökinsats efter en man som avvikit från ett boende i Viksjöfors. Mannen sågs senast i går vid 22-23-tiden.

Uppdatering 14:32

Sökinsatsen efter mannen fortsätter i området i anslutning till Viksjöfors. Flera patruller, hundförare och helikopter deltar i sökandet. Även Försvarsmakten har anslutit för att samverka med polisen.

Uppdatering 27/12, kl 10:04

Polisen fick under lördagseftermiddagen hjälp av Kustbevakningens dykare för att kontrollera ett område i anslutning till en vak i sjön Grängen. Ingen person har anträffats vid dykningarna.

Sökinsatsen fortgår med stöd av Försvarsmakten och Fjällräddningen.

 

Uppdatering 27/12, kl 16:10

Den man som varit försvunnen i Viksjöfors är påträffad avliden. Polisens helikopter observerade under söndagseftermiddagen vad som skulle kunna vara en kropp på isen på Viksjön. När kroppen kunde identifieras visade det sig var den försvunne mannen. Anhöriga är underrättade.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.