26 december 07:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av en mycket lugn natt

Den sena juldagskvällen och natten mot annandagen har varit relativt lugn för polisen i Region Öst. Polisens regionledningscentral har hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Majoriteten av ärendena har varit egeninitierade av polispatrullerna och det har framförallt varit kontroller av personer och fordon. En person misstänks för rattfylleri. Ingen har gripits misstänkt för brott. Tre personer har omhändertagits för fylleri.

04:18 Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Haga, Norrköping. En person hade setts bryta på en lägenhetsdörr men inte lyckats komma in. Polisen har varit på plats och upprättat en anmälan om försök till stöld genom inbrott. Det hittades också brytmärken på en förrådsdörr i huset och polisen misstänker att det kan röra sig om samma gärningsperson. Polisen har också sökt efter gärningspersonen men tyvärr utan resultat. En anmälan om försök till stöld genom inbrott är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.