Uppdaterad 27 december 08:14

26 december 23:07, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

23:00 På grund av hög arbetsbelastning kommer händelseuppdatering senare i natt om det finns tid.

03:00 På grund av fortsatt hög arbetsbelastning kommer all media hanteras av kommunikationsansvariga i morgon bitti efter kl 07:15

Uppdatering 08:12 (av kommunikatör Åsa Mjörndal):

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning i Jämtlands län. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:07 Trafikbrott, Östersund: Bilförare på Odenskogs industriområde får ordningsbot för att ha kört på en väg där man inte får köra efter klockan 23:00.

01:35 Viltolycka, Östersund: Personbil kolliderar med ren på E45, Lit. Inga personskador.

02:44 Misshandel, Östersund: Polispatrull beordras till en adress med anledning av ett bråk mellan en man och en kvinna som har en relation.

Kvinnan misstänks i samband med detta ha skadat mannen i armen med ett vasst föremål. Mannen förs med ambulans till sjukvård.

Kvinnan grips. Förhör har ännu inte kunnat hållas på grund av berusning. En anmälan gällande grov misshandel upprättas.

Åklagare ska efter förhör fatta beslut om kvinnan ska anhållas eller inte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.