29 december 07:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:49 Misshandel, Norsjö
Polis beordras till en adress i Norsjö med anledning av misshandel. En man i 50-årsåldern misstänks ha misshandlat en kvinna och en man samt hotat mannen. Polis håller förhör och upprättar anmälan gällande misshandel och olaga hot. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt sjukvård.

00:48 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil utanför Kusmark. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 35-årsåldern, är påverkad. Föraren saknar även körkort. Han tas med för provtagning och bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott. Anmälan upprättas gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och grov olovlig körning.

Sju viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.