29 december 07:24, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:45 Stöld, Sollefteå
Polis beordras till en adress i västra Sollefteå med anledning av dieselstöld. Inga misstänkta anträffas, men utrustning för att slanga drivmedel från fordon hittas och beslagtas. Platsen dokumenteras och en anmälan gällande stöld upprättas.

03:49 Narkotikabrott, Härnösand
Polis kontrollerar personer utanför en adress i Härnösand. En av dem misstänks för ringa narkotikabrott, innehav, då misstänkt narkotika hittas i vederbörandes ägo. En husrannsakan genomförs på adressen som personerna lämnat. Där anträffas ytterligare en person som misstänks för stöld då en stulen cykel hittas i bostaden. Cykeln tas i beslag och anmälan upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.