30 december 07:34, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:07 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till en adress i Skelleftehamn med anledning av misstänkt misshandel. En kvinna och en man i 35-45-årsåldern är inblandade. De har en relation. Mannen misstänks för ofredande och olaga hot och kvinnan för misshandel. Anmälningar upprättas.

00:13 Trafikbrott, Nordmaling
Polis beordras till Nordmaling efter samtal om bilar som kör vårdslöst. En ordningsbot (böter) utfärdas till en förare med anledning av att bilen som körs har annat än vitt eller gult ljus framtill.

04:01 Brand, Umeå
Polis kallas till en brand i ett flerfamiljshus på Berghem i Umeå. En kvinna i 35-årsåldern fördes till sjukvård med ambulans. Provtagning har utförts och kvinnan misstänks för allmänfarlig vårdslöshet samt ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.